Afspraak maken

U kunt via het contactformulier contact met ons opnemen of op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur bellen 035 623 55 50 voor het maken van een afspraak. Het is mogelijk dat ik geen gelegenheid heb om de telefoon te beantwoorde. Wanneer u dan verbonden wordt met een telefoonbeantwoorder, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

 

Het Annuleren Van Een Afspraak

Wanneer de gemaakte afspraak u toch niet uitkomt, moet u de afspraak altijd op werkdagen minimaal 24 uur van tevoren telefonisch annuleren. Indien de afspraak niet op tijd geannuleerd wordt, ben ik genoodzaakt om de kosten bij u in rekening te brengen.

Niet Tevreden

Als zorgverlener doen we er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via de website. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of info@klachtenloketparamedici.nl

aarbeien-in-water